Tuotteet

Tiskiliina onkin postikortti!

Tervehdi ystävää, työkaveria, kummia ja mummia postikortilla, joka onkin kestävä ja pestävä tiskiliina!

Viisi erilaista mallia, viisi erilaista tarinaa. Valitse omasi!

Materiaali on puuvilla/selluloosa ja liinan voi pestä 60°C. Loppusijoituspaikka voi olla vaikka komposti, sillä liina maatuu. Tuote on paikallinen ja kotimainen.

Lisää vain postimerkki ja ilo on jo matkalla! #tiskiellu

Tiskiliinojen suunnittelu: Elina Wallin, valmistus: More Joy Oy, www.morejoy.fi

SEMMOSET JA TOMMOSET – IHME LAHJA

Semmoset ja Tommoset – Ihme lahja, Sånhärsons och Såndärsons – En märklig present, jatkaa hauskaste eläkeläispariskuntie, Mari ja Kari Semmose sekä Pirkko ja Pertti Tommose seikkailuit. Ja täl kerttaa myäs ruattiks.

Touhukas konkkaronkka Mari ja Kari sekä Pirkko ja Pertti löytää trekolistas klapu, mikä lähtee johrattammaa heit ettiippäi vihje kerrallas. Luvas o lahja! Mut mimmone? Mihe kaikkial tiä viä? Ketä o mystine Tuhkanokka, salaperäne vihjaaja?

Vihdoinkin jouluevankeliumi Porin murteella!

Onnepotkui – pakinoit Pori murteel, sai ulkonäöltään täysin uudistetun uusintapainoksen juuri isäinpäivän alla. Onnepotkui on Elina Wallinin esikoisteos vuodelta 2010 ja se myytiin aikanaan nopeasti loppuun. Nyt julkaistu uusintapainos on saanut uusien vaatteidensa lisäksi toivelisäyksen: murteella käännetyn jouluevankeliumin.

SEMMOSET JA TOMMOSET – TAPLETI ARVOTUS

Semmoset ja Tommoset assuu Pori vanhas vesitornis. Mari ja Kari Semmone sekä Pirkko ja Pertti Tommone saavat yhten päivän tiätää, et kaikkie tarttee alkaa käyttää taplettii. He kauhistuu! Kui hee, ko he o nii terveitäki? Seikkailu alkaa ko porukka alkaa funteeraamaa konstei tul kippeiks. Silloha sitä taplettii sit tarttetaa.

PORI-VÄRITYSPÄIVÄKIRJA / COLOURFULL MEMORIES FROM PORI

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että muistot värittyvät matkan varrella? Niinkuin vaikka että lapsuudessa kesät olivat aina pitkiä, aurinkoisia ja joka päivä juostiin rantaan uimaan? Tai miten ankeaa olivatkaan kouluvuodet, aina hiihdettiin oli kesä taikka talvi. Nyt muistot voi värittää juuri niinkui itse haluaa! Pori-värityspäiväkirja antaa mielikuvitukselle siivet, kun jokaisen kuvan kaveriksi on rustattu pieni anekdootti ja annettu tilaa päiväkirjamerkinnälle. Aikuisille suunnattu värityskirja siivittää muistoja Reposaaresta Laviaan ja musiikista masaliisaan, unohtamatta Juhana herttuaa, tuulivoimaa ja Kirjurinluodon ihanaa kesätunnelmaa.

Kirjan tekstit on käännetty englanniksi.

IHANAN KOFFELI PORIKAUPPA

Ihanan Koffeli Porikauppa oli avoinna 7.7-1.8.2014. Varsinainen Pori-tuotteiden sekatavarakauppa. Hyllyillä Pori-aiheisia, porilaisten tekemiä ja Porissa tehtyjä tuotteita mielelle ja kielelle. Sinapista kukkaruukkuun ja korvanapista vinyylisinkkuun. Tule!

GREETINGS FROM PORI, TERVEISII PORIST! -KIRJA

Greetings from Pori – Terveisii Porist on makasiinikirja rosoisesta länsisuomalaisesta kaupungista. Se sisältää osa-alueet mm. urheilusta, paikallisuudesta, kulttuurista ja onpa mukana perinteisimmät porilaiset reseptit: masaliisa ja porilainen. Kirjassa vilahtaa tuttuja hahmoja: mm. Matti Mattsson, Veli-Pekka Ketola, Ahlasten Heikki ja Juhana-herttua.

MANSIKKAPAIKKA -PAKINAKOKOELMA PORI MURTEEL

Mansikkapaikka muuttaa vääräksi käsityksen, että Porin murre olisi rumaa ja kamalaa kuunneltavaa. Päin vastoin, kirjaa lukiessa sydänalaan tulee lämmin tunne; juuri noinhan täällä puhutaan, niin puhuvat isä ja äiti ja kaikki kaverit. Ja kun tuon murteen kuulee maailmalla, tuntuu, että kotikin olisi paljon lähempänä. Mansikkapaikka koostuu osaksi jo julkaistuista ja tiivistetyistä pakinoista sekä ennen julkaisemattomista, aivan uusista kirjoituksista.

ONNEPOTKUI -PAKINOIT PORI MURTEEL

Elina Wallinin esikoisteos Onnepotkui on kunnianosoitus Porille ja porilaisuudelle. Ihmisläheinen ja lämpimällä huumorilla kirjoitettu pakinakokoelma on kattava porin murteella kirjoitettu kokonaisuus tavallisten ihmisten arkipäivästä ja elämästä. 
Kirjassa asetutaan osaksi kaupunkilaisten päivää, katsellaan ihmisten askareita ja kuunnellaan heidän puheitaan niin, että havainnoista syntyy upeita tarinoita. 

MU PORINI -KAFFEESEKOTUS

Sanotaan, että ihmisen paras ystävä on koira. Olkoon. Toiseksi paras ystävä on vastapaahdettu, korkeatasoinen kahvi. Mitä muuta itselle tai ystävälle voi antaa kuin palan omaa historiaansa?