About This Project

Onnepotkui – pakinoit Pori murteel

Onnepotkui – pakinoit Pori murteel, sai ulkonäöltään täysin uudistetun uusintapainoksen juuri isäinpäivän alla. Onnepotkui on Elina Wallinin esikoisteos vuodelta 2010 ja se myytiin aikanaan nopeasti loppuun. Nyt julkaistu uusintapainos on saanut uusien vaatteidensa lisäksi toivelisäyksen: murteella käännetyn jouluevankeliumin.

Onnepotkui –pakinakokoelma koostuu vuosina 2009-2010 Satakunnan Kansassa julkaistuista kirjoituksista, joiden aihepiirit liikkuvat niin arkipäivän pohdinnoissa kuin lapsuusmuistoissakin. Wallinin tekstit eivät tavoittele taivaita, vaan koskettavat jokaista lukijaa omien muistojensa kautta. Miltä lapsena tuntui päästä mummun kanssa leikkimään? Millaisia hajumuistoja kannamme mukanamme? Vieläkö muistuu mieleen nuutipukkeina laulettujen laulujen sanat?

Onnepotkui –kirjaa on saatavilla seuraavista paikoista: Suomalainen Kirjakauppa Pori, Sokos Satakunta Satakuntalainen Tuliaispuoti (2.krs), Prisma Mikkola ja Länsi-Pori, Satakunnan Museon kauppa, Emil Cedercreuzin museo Harjavalta, Garage Gukkenhaimi Kaanaa, Sördis Puoti Söörmarkku.

Mikäli haluat kerralla useamman kirjan tai omistuskirjoituksen vaikka lahjakirjaan, ole suoraan yhteydessä tekijään elina@elinawallin.fi.www25.zoner-asiakas.fi