About This Project

Mu Porini – Kaffeesekotus

Lanseerattu 2011, yhteistyössä Cafe Solon kanssa

Sanotaan, että ihmisen paras ystävä on koira. Olkoon. Toiseksi paras ystävä on vastapaahdettu, korkeatasoinen kahvi. Mitä muuta itselle tai ystävälle voi antaa kuin palan omaa historiaansa?

Porissa on paahdettu kahvia vuosikymmeniä ja paahdetaan edelleen. Cafe Solo tuo markkinoille tuliaiskahvin, makumuiston Porista. Mu Porini kaffeesekotus koostuu neljästä huolella valitusta, korkealaatuisesta kahvista. Kahvisekoituksen ydinajatuksena on tarjota paikallisille sekä ulkopaikkakuntalaisille erityisen hyvistä kahvilaaduista, hyvällä maulla valituista ja käsityönä paahdetuista ja jauhetuista pavuista syntynyttä kahvia.

Ja mikä leimaa Poria ja porilaisuutta paremmin kuin omaleimainen murre. Porilaisen paahtamisen historia ja nykypäivä on pussin kylkeen Elina Wallinin käsissä syntynyt vahvalla Porin murteella. Laadusta, paahdosta ja varsinaisesta tuotteesta vastaa Cafe Solon paahtaja Teijo Villa. Pussin etiketin on kuvittanut Kreetta Östling.

Jälleenmyynti: Solon kahvila-paahtimo Porin Puuvillassa, Cafe Solo Itäpuisto 1, S-Market Tikkula, S-Market Herkku, Prisma Mikkola, Prisma Länsi-Pori